Τρίτη 13 Απριλίου 2021 -
Μέτριο

13 °C

Σήμερα, 13. Απριλίου 2021

Το είδαμε και αυτό! Έκλεψαν δύο αρνιά και τα έβαλαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου


Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν σε έλεγχο που έκαναν σ’ ένα αυτοκίνητο αντίκρισαν στο πίσω κάθισμα δύο… αρνιά. 
 
Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν άντρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων σταμάτησαν για έλεγχο ένα ΙΧ όχημα σε περιοχή του δήμου Καντάνου-Σελίνου στο οποίο επέβαιναν δύο Χανιώτες ηλικίας 33 και 53 ετών αντίστοιχα.
 
Κατά τη διάρκεια του έλεγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αρνιά τα οποία όπως προέκυψε από την προανάκριση είχαν κλέψει τις προηγούμενες ημέρες από  ποιμνιοστάσιο ενός 54χρονου.
 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς στο σπίτι του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οχτώ προβατοειδή, ένα πιστόλι και 32 φυσίγγια.
 
Όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση οι δύο άντρες είχαν διαπράξει δύο ακόμα ζωοκλοπές κατά το χρονικό διάστημα από τις 22/4 έως τις 28/4 από ποιμνιοστάσιο του δήμου Χανίων.
 
Τα ζώα που βρέθηκαν δόθηκαν στους ιδιοκτήτες ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το ΙΧ όχημα ως μέσο τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων.
 
Ο 53χρονος και ο 33χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.