Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 -

Έγκλημα στην Ηλιούπολη: «Αποκλείεται να το έκανε ο ανιψιός μου – Την αγαπούσε τη μητέρα του» λέει η θεία του 36χρονουΤο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας παραμένει ανοιχτό για την υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας στην Ηλιούπολη, όπου η μητέρα και ο 36χρονος γιος της εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Η πρώτη ξαδέρφη της νεκρής και θεία του 36χρονου από την Ηλιούπολη, ήταν η γυναίκα που ενημερώθηκε από την ηλικιωμένη μητέρα της νεκρής και εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές για την οικογενειακή τραγωδία. Η ίδια έχει ήδη καταθέσει, ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται να ξαναπάει στη ΓΑΔΑ, ελπίζοντας να της δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

 
 Ήρθε στην περιοχή της Ηλιούπολης μαζί με την ηλικιωμένη γιαγιά του 36χρονου και μητέρα της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή για να πάρουν τα απαραίτητα για την 90χρονη.

Η θεία του 36χρονου αναφέρει «είχαμε πολλές μέρες να πάρουμε νέα τους. Από την Παρασκευή είχαμε να τους ακούσουμε και ήρθα εδώ να δω, τί συμβαίνει. Είδα ότι είχε φώτα μέσα στο σπίτι, δεν απαντούσε κανένας, ούτε στα κινητά ούτε στο σταθερό. Ειδοποίησα κλειδαρά και αστυνομία να έρθουν. Ήταν ανάστατο το σπίτι, μπήκα κι έμεινα μόνο στην είσοδο. Εκεί είχε αίματα ο χώρος του προθάλαμου».

Η ίδια επισημαίνει ότι «για μένα δεν έχει κλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, διότι οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν ότι μέσα στα δωμάτια και στις κρεβατοκάμαρες ήταν όλα ανακατεμένα τα πράγματα. Αποκλείεται να το έκανε ο ανιψιός μου αυτό. Γιατί το παιδί ήτανε πολύ καλό, δεν μας είχε δώσει σημάδι ότι κάτι τρέχει, ότι κάτι συμβαίνει. Δεν είχε τίποτα. Από την πίσω πλευρά στο ισόγειο υπάρχει ακάλυπτος χώρος. Από εκεί εάν πατήσει κάποιος στο κάγκελο, μπορεί να μπει στο ισόγειο. Και η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή, αυτό λέει πολλά. Η αστυνομία δεν μας άφησε να δούμε τα πράγματα και τί λείπει, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την κλοπή».

Όσον αφορά στην πληροφορία ότι τα δύο πτώματα βρέθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια, η θεία του 36χρονου νεκρού αναφέρει ότι «ο γιος ήταν ξαπλωμένος στη μικρή κρεβατοκάμαρα και η μητέρα ήταν δίπλα του στο πάτωμα. Τα πτώματα ήταν το ένα δίπλα στο άλλο η καραμπίνα ήταν λίγο πιο έξω στο διάδρομο. Αυτό μου είπε ο αστυνομικός».

Για τον ανιψιό της λέει ότι ο 36χρονος «ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά και στην παρέα και στο κέφι και στο γλέντι. Περισσότερα για την προσωπική του ζωή δεν γνωρίζω αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν είχε προβλήματα. Δεν έπαιρνε φάρμακα, είχε παχύνει το παιδί. Το παιδί δούλευε κανονικά μέσω τηλεργασίας. Δεν είχαν τίποτα με τη μητέρα του, την υπεραγαπούσε, τη λάτρευε. Η μητέρα έχει τις φυσιολογικές αρρώστιες που έχουν σε αυτή την ηλικία».

Για την απόκλιση στις ώρες θανάτου των δύο ατόμων η συγγενής τους, όπως μας λέει, δεν έχει ενημερωθεί από τις αρχές «και εκλιπαρεί να βγει η αλήθεια».

«Θέλω να βγει αλήθεια να δούμε ακριβώς, τί έχει γίνει και μήπως όλα αυτά ήταν φαντασία για αυτοκτονίες και όλα αυτά. Δεν υπήρχε δυσωδία. Η γιαγιά είχε κάποιες μέρες να μιλήσει μαζί τους κ με πήρε τηλέφωνο να δω τί γίνεται».

Μάλιστα, η συγγενής της μητέρας και του γιου που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, σκέφτεται ότι ίσως έχει έγινε ατύχημα.

«Εμένα το μυαλό πλάθει άλλο σενάριο. Υπάρχει πιθανότητα να καθάριζε την καραμπίνα, γιατί είναι κειμήλιο και του άρεσε να είναι γυαλισμένη. Μπορεί να είχε σφαίρα και εφόσον έγινε το ατύχημα, εκεί δεν θολώνει το μυαλό; Όταν βλέπεις ότι έχεις κανένα κακό που δεν το θέλεις; Αγαπούσε πάρα πολύ την μητέρα του γι’αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ. Ήταν πάρα πολύ δεμένοι. Είχε παθολογική αγάπη στην μητέρα του».