Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Εφιάλτης στα Σπάτα! "Προσπάθησαν να απαγάγουν το παιδί μου μπροστά στα μάτια μου"



Συναγερμός στην Αστυνομία για ένα ύποπτο λευκό βαν στα Σπάτα –Μητέρα καταγγέλλει ότι προσπάθησαν να της αρπάξουν το παιδί της – Περιγράφει λεπτό προς λεπτό τις εφιαλτικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μπροστά της – «Κυνήγησαν και το δικό μου παιδί» υποστηρίζει η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στα Σπάτα. 

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές μετά τη σοκαριστική καταγγελία μίας μητέρας στα Σπάτα. Η γυναίκα υποστηρίζει πως πριν από περίπου τρεις ημέρες άγνωστοι επιχείρησαν να αρπάξουν τον ανήλικο γιο της και μάλιστα μπροστά στα μάτια της. 

Όλα συνέβησαν κοντά σε σχολείο, στην οδό Μυκηναϊκών Τάφων την ώρα που ο 12χρονος επέστρεφε από ιδιαίτερο μάθημα Αγγλικών. 

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο γιος της τηλεφώνησε έντρομος και της είπε πως ένα λευκό βανάκι, το οποίο κινούταν με μικρή ταχύτητα, τον ακολουθούσε. 

«Φτάνοντας στο σημείο, κι ενώ το παιδί ερχόταν προς τα εμένα, εμφανίστηκε από το πουθενά το λευκό βαν. Του φώναξα να τρέξει. Η πόρτα του συνοδηγού άνοιξε. Ούρλιαζα »βοήθεια». Σε απόσταση δέκα μέτρων ήταν ένας κύριος, ο οποίος άρχισε να φωνάζει »αφήστε το παιδί». Τότε ο συνοδηγός του οχήματος έκλεισε την πόρτα» υποστήριξε η μητέρα του 12χρονου. 

Σύμφωνα με την περιγραφή της πρόκειται για ένα λευκό βαν, το οποίο δεν φέρει πινακίδες. Ο οδηγός ήταν ένας νεαρός μελαχρινός με κοντά σγουρά μαλλιά και μαύρα γυαλιά. 

«Το παιδί μου ακόμα και σήμερα είναι σε κατάσταση σοκ» αποκαλύπτει η γυναίκα. 

«Και το δικό μου παιδί ακολούθησε το βαν» 

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει και η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στα Σπάτα. Μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε πως περίπου πριν από δύο εβδομάδες, το βαν παρακολούθησε και το δικό της παιδί.