Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 -

Δυτική Ελλάδα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίαςΗ ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη πέντε ατόμων για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας σε περιοχές του Μεσολογγίου, της Ναυπάκτου, της Αμφιλοχίας και του Δήμου Πηνειού της Ηλείας. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη σε περιοχή του Μεσολογγίου ένας 14χρονος, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλαν σε βάρος του οι γονείς του, αναφέροντας ότι τους προκάλεσε σωματικές βλάβες, τους εξύβρισε και τους απείλησε.

Επίσης, στην περιοχή της Αμφιλοχίας, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, διότι ως σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν, καταγγέλλοντας πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση.

Ακόμη, συνελήφθη σε περιοχή της Ναυπάκτου ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε ο αδερφός του, για απειλή, ενώ ο κατηγορούμενος παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο.

Σε μία άλλη περίπτωση, σε περιοχή του Δήμου Πηνειού της Ηλείας, συνελήφθη ένας άνδρας, μετά την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύνοικός του, για πρόκληση σωματικών βλαβών.