Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2026 -

Δεν κατάφερε να δέσει στην Κάσο το «Βιτσέντζος Κορνάρος», λόγω κακοκαιρίας



Δεν κατάφερε να δέσει το  επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος» το βράδυ της Τετάρτης στο λιμάνι της Κάσου λόγω κακοκαιρίας.

Ο πλοίαρχος του πλοίου ενημέρωσε τις λιμενικές αρχές του νησιού, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Μήλο - Θήρα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στον λιμένα Ανάφης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα Πηγαδίων - Διαφανίου Καρπάθου - Χάλκη - Ρόδο.

Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν στον λιμένα της Κάσου 13 επιβάτες, ένα  ΙΧ και ένα Φ/Γ όχημα, ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση 10 επιβάτες, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.