Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

δεσιμο



Μύκονος: Έβαλε να δέσουν το παιδί του για να κλέψει 145.000 ευρώ από τη γυναίκα του!

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της απίστευτης περιπέτειας που έζησε γνωστή επιχειρηματίας του νησιού, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της με στόχο να της αποσπάσουν χρήματα...



«Μάχη» στο λιμάνι της Νάξου: Εντυπωσιακές εικόνες από το Blue Star Delos - Παλεύει να δέσει με 9 μποφόρ (Βίντεο)

«Μάχη» με τη φουρτουνιασμένη θάλασσα και τα κύματα του Αιγαίου έδωσε το Blue Star Delos για να καταφέρει να δέσει στο λιμάνι της Νάξου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι θυελλώδεις άνεμοι που έφταναν μέχρι και τα 9 μποφόρ δυσκόλεψαν πολύ το έργο των ναυτικών το βράδυ της Πέμπτης. 



Στραμπούληγμα αστραγάλου: Πρώτες βοήθειες και σωστό δέσιμο με επίδεσμο

Οι περισσότεροι άνθρωποι παραπατούν και πονάνε στον αστράγαλο συχνά-πυκνά. Αλλά αν ο αστράγαλος σας πρηστεί και σας πονάει πολύ, πιθανότατα έχετε πάθει στραμπούληγμα αστραγάλου. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τεντώσει υπερβολικά και, ενδεχομένως, σκίσει κάποιους από τους συνδέσμους στον αστράγαλο σας.
 


Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που έδεσε την κόρη του στο καλοριφέρ

Προσωρινά κρατούμενος με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του ο 56χρονος από τα Χανιά που κατηγορείται ότι κακοποιούσε την 15χρόνη κόρη του.



Αναβολή για να απολογηθεί πήρε ο πατέρας που έδενε στο καλοριφέρ την κόρη του

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί ο πατέρας που κατηγορείται ότι κακοποιούσε την 15χρονη κόρη του, έχοντας μάλιστα φτάσει στο σημείο να τη δέσει με χειροπέδες στο καλοριφέρ του σπιτιού τους.

Ο 56χρονος ζήτησε από τον ανακριτή και πήρε αναβολή να απολογηθεί για αύριο το πρωί.



Ρόδος: Καθηγήτρια έβγαζε τα φρύδια μαθητών και τους έδενε πισθάγκωνα στις καρέκλες!

Σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με την «Δημοκρατική» της Ρόδου, πειθαρχική έρευνα για την διαπίστωση ενδεχόμενων παραβάσεων του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα από καθηγήτρια Γυμνασίου στην δυτική πλευρά του νησιού.