Δευτέρα 05 Ιουνίου 2023 -

Δεν έχει ταυτοποιηθεί καμία σορός για Χρύσα Σπηλιώτη και Δημήτρη ΤουρναβίτηΣτην τεράστια λίστα με τους αγνοοούμενους από την φωτιά που σάρωσε το Μάτι είναι και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη, με τον σύζυγό της, δάσκαλο μουσικής και αθλητή Δημήτρη Τουρναβίτη.

Από τη Δευτέρα η οικογένειά τους, τους αναζητά αγωνιά να βρεθούν οι αγαπημένοι της.  Ο αδερφός του Δημήτρη Τουρναβίτη δεν σταματά ν’ αναζητά τους δικούς του ανθρώπους. Σύμφωνα με πληροφορίες , τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη οικογένεια, έχει δώσει δείγμα DNA ώστε να γίνει η ανάλογη ταύτιση όταν και αν χρειαστεί. Και μπορεί να πίστευε μέχρι πριν από λίγες ώρες, ότι είχαν καεί και τα δυο σκυλιά της οικογένειας, όμως μια ανατροπή δίνει ελπίδες.

Η ανιψιά του και κόρη του Δημήτρη Τουρναβίτη, Αλίκη περιμένει με αγωνία να μάθει νέα για τους δικούς της ανθρώπους.

 

Τα ανυπόστατα δημοσιεύματα και οι ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες που κυκλοφορούν αναστατώνουν την οικογένεια που περιμένει να μάθει τι συμβαίνει ακόμα και από τα «νέα». Ο αδερφός του αγνοούμενου, Κώστας Τουρναβίτης μιλώντας στο TLIFE διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει ταυτοποιηθεί μέχρι τώρα κάποια σορός για τη Χρύσα Σπηλιώτη και τον Δημήτρη Τουρναβίτη.