Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 5χρονο αγοράκι στη Θεσσαλονίκη



Σοβαρά τραυματίστηκε ένα ανήλικο αγοράκι, το οποίο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το αγοράκι, ηλικίας 5 ετών, παρασύρθηκε στις 13.10 και ενώ βρισκόταν έξω από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το ανήλικο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, το παιδί φέρει σοβαρά τραύματα.

Η Τροχαία ερευνά το περιστατικό.

Το προσφυγόπουλο τραυματίστηκε, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, έξω από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, πρόκειται για αγοράκι, ηλικίας πέντε ετών, το οποίο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υπέστη κακώσεις στο κεφάλι, ενώ όταν παρελήφθη από τους διασώστες φέρεται να είχε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η παράσυρση σημειώθηκε στη 1.10 μετά το μεσημέρι και οι ακριβείς συνθήκες ερευνώνται από την Τροχαία. Φαίνεται όμως ότι εκείνη την ώρα το αγοράκι διέφυγε της προσοχής των κηδεμόνων του με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το όχημα το οποίο κινούνταν επί της Συμμαχικής Οδού, μπροστά από τη δομή (πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου).

Πρόσφυγες που μένουν στη δομή καταγγέλλουν ότι στο σημείο που έγινε το τροχαίο δεν υπάρχει πεζοδρόμιο ούτε επαρκής ηλεκτροφωτισμός.