Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αυτό είναι το νιόπαντρο ζευγάρι του τροχαίου με το τρένο στα Διαβατά - Το παιχνίδι της μοίρας που τους χώρισε για πάντα



Ο μοιραίος επίλογος, «γράφτηκε» το μεσημέρι της Τρίτης 19 Αυγούστου 2019, όταν ο 50χρονος οδηγός πέρασε τη φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση στην περιοχή των Διαβατών, με αποτέλεσμα τον θάνατο της 41χρονης, εγκύου συζύγου του.

Δύο μήνες πριν, η 41χρονη Ε. Μ. ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον 50χρονο Δ. Κ.. Μάλιστα, σε περίπου τέσσερις μήνες θα κρατούσαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Εκείνος είναι από το Ξηροχώρι κι εκείνη από το Παλιό Αγιονέρι. Ο 50χρονος, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, ζούσε μαζί με τη σύζυγό του στον δήμο Χαλκηδόνας.

Ο κάτοικος Χαλκηδόνας, κ.Αντώνης Δρακούλης, που γνώριζε το ζευγάρι, μιλά στο Grtimes για ένα αγαπημένο ανδρόγυνο. «Παντρεύτηκαν πριν από λίγους μήνες και σε λίγο καιρό θα αποκτούσαν το πρώτο τους παιδί. Τον Δ. τον ήξερα. Είναι ένα παιδί εργατικό και πολύ ήρεμο. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», λέει ο κ. Δρακούλης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το νιόπαντρο ζευγάρι επέστρεφε στο σπίτι του από τον γυναικολόγο που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με την άτυχη 41χρονη να αφήνει την τελευταία της πνοή, κρατώντας στα χέρια της τον υπέρηχο του παιδιού τους.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο τροχαίο δεν έχουν γίνει γνωστές καθώς Αστυνομία και Τροχαία ερευνούν την υπόθεση. Ωστόσο, ο 50χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο πέρασε με ταχύτητα τη φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση και το κακό δεν άργησε να γίνει καθώς συγκρούστηκε με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

«Όλοι μιλούν για μία κίνηση παροξυσμού. Παρότι, σε περίπου 15 μέρες αναμένονται οι βιοχημικές εξετάσεις, προκειμένου να αποδειχτεί εάν ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων, ουσιών ή αλκοόλ, όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία κλείνουν στο ότι ο 50χρονος δεν είδε την κατεβασμένη μπάρα», περιγράφει η Χ.Κ. στο Grtimes.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της μοιραίας ημέρας, όταν το ζευγάρι κατευθυνόταν προς τον γυναικολόγο, οι μπάρες ήταν και πάλι κατεβασμένες, χωρίς όμως τελικά να περάσει το τρένο. Τότε, ο 50χρονος είχε σταματήσει, στη θέα της κατεβασμένης μπάρας.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού είναι συντετριμμένοι. Φίλες της άτυχης 41χρονης είπαν το δικό τους τελευταίο αντίο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Η κηδεία της άτυχης 41χρονης θα τελεστεί σήμερα στις 6:00 το απόγευμα, στο παλιό Αγιονέρι, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Πηγή: grtimes.gr