Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

Απίστευτο ξύλο μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού-Αντερλεχτ στο Γκάζι



Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού και Αντερλεχτ ξεκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω από το νυχτερινό μαγαζί «why sleep» στο Γκάζι όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, συνεπλάκησαν οπαδοί των δυο ομάδων. 

Η περιοχή μετατράπηκε για αρκετή ώρα σε εμπόλεμη ζώνη αφού εκτοξεύθηκαν εκατέρωθεν διάφορα αντικείμενα, όπως καρέκλες και πυροσβεστήρες, ενώ υπήρξαν και μάχες σώμα με σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειονότητα των Βέλγων οπαδών (περίπου 100 στο σύνολό τους) ήταν εμφανώς υπό την επήρεια μέθης. 

Οι υποστηρικτές της Άντερλεχτ άρχισαν να συγκεντρώνονται στο νυχτερινό μαγαζί από τις 22.00 το βράδυ, όταν λίγο μετά τις 00.30 τα μεσάνυχτα επικράτησε ένταση και ορισμένοι εξ αυτών άναψαν φωτοβολίδες και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει όταν οι οπαδοί της Άντερλεχτ εντοπίστηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού με την περιοχή να μετατρέπεται για αρκετά λεπτά σε πεδίο μάχης. 

Η τάξη αποκαταστάθηκε με την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες διέλυσαν τους συμπλεκομένους ενώ έγιναν 22 προσαγωγές.