Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

οπαδοι



Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στο Περιστέρι: Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και τους ξυλοκόπησαν

Νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., μία ομάδα περίπου 15 ατόμων προσέγγισε δύο νεαρούς και, αφού τους ρώτησε «τι ομάδα είναι», στη συνέχεια τους επιτέθηκαν και τους ξυλοκόπησαν.



Οι Αρχές αναζητούν μία 22χρονη για εμπλοκή στα επεισόδια στου Ρέντη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν μια 22χρονη με συμμετοχή σε παλαιότερα οπαδικά επεισόδια και συγκεκριμένα το 2019 στο Ίλιον, για εμπλοκή στα πρόσφατα επεισόδια στου Ρέντη.



Πύργος: Συμπλοκή οπαδών ένας τραυματίας

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γουλβς ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα για δύο ομάδες οπαδών διαφορετικών πεποιθήσεων, με αποτέλεσμα να πέσει άγριο ξύλο και να τραυματιστεί ένας νεαρός από μαχαίρι, ενώ πέρασαν χειροπέδες σε πέντε άτομα.



Ζωγράφου: Δεκαέξι συλλήψεις για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών

Σε 16 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή του Ζωγράφου, για τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε χούλιγκανς το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο μετά τον αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ Ηλυσιακού κι Ολυμπιακού, στο κλειστό γυμναστήριο Ιλισίων.



Μαχαίρωσαν τον 22χρονο από Θεσσαλονίκη για οπαδικούς λόγους

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 22χρονου, πριν από έναν χρόνο, στη Θεσσαλονίκη. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν 4 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα 3, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

 

Τον ξυλοκόπησαν και τον μαχαίρωσαν



Βεντέτα οπαδών φοβάται η ΕΛΑΣ - Βίντεο από την άγρια επίθεση σε 22χρονη

Ένα σοκαριστικό βίντεο, που οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι συνδέεται με τα επεισόδια που έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Παπαστράτειο κατά τη διάρκεια αγώνα πόλο, ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα. Τα ερασιτεχνικά πλάνα τραβήχτηκαν στις 18 Φεβρουαρίου περίπου στις 9 το βράδυ και δείχνουν μια 22χρονη κοπέλα να δέχεται επίθεση από ομάδα ανδρών σε άλσος στο Ίλιον.