Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2022 -

Το απαγορευμένο βίντεο Τσίπρα Στάη που δημοσιεύθηκε κατά λάθοςΟ κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με το βίντεο από τα παρασκήνια της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη. 

Το βίντεο προβλήθηκε στην τελευταία εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα. Η Στάη κατηγόρησε την ομάδα του Κανάκη για υποκλοπή.

Ο Αντώνης Κανάκης είπε της ότι δεν έκλεψε κανένα υλικό. Το βρήκαν απλά αναρτημένο στο Web TV του Open!

Όπως αποκάλυψε σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, το κανάλι γνώριζε τι είχε συμβεί, ότι δηλαδή το βίντεο που προέβαλαν οι Ράδιο Αρβύλα δεν ήταν προϊόν υποκλοπής, ωστόσο άφησαν την Ελλη Στάη να εκτεθεί. Ανέφερε ακόμη ότι το πρόσωπο που έβγαλε στον αέρα, κατά λάθος, αυτό το υλικό έχει ήδη απολυθεί. 

Είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Το κανάλι δεν τοποθετήθηκε ποτέ, άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να δουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, στο Open γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό που διέρρευσε το βίντεο έχει απολυθεί, το πρόσωπο που ανάρτησε κατά λάθος το βίντεο στο Web TV. Το πρόσωπο αυτό έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολλή ώρα στον αέρα, κατέβηκε γρήγορα. Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. Το κανάλι ήξερε, αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένει και από την Έλλη Στάη ένα συγγνώμη ο Αντώνης Κανάκης. Ουσιαστικά, είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή»

Πηγή iefimerida