Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

σταη



Η Έλλη Στάη μετά τον Τσίπρα «λιώνει» στην αγκαλιά του Μητσοτάκη

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λάμψη η γιορτή της Δημοκρατίας, το βράδυ της Τετάρτης, στο προεδρικό μέγαρο, με αφορμή τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος



Το απαγορευμένο βίντεο Τσίπρα Στάη που δημοσιεύθηκε κατά λάθος

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με το βίντεο από τα παρασκήνια της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη. 

Το βίντεο προβλήθηκε στην τελευταία εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα. Η Στάη κατηγόρησε την ομάδα του Κανάκη για υποκλοπή.



Η Έλλη Στάη πάντρεψε τον μοναχογιό της Μάρκο

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Έλλη Στάη πάντρεψε τον μοναχογιό της σε μία όμορφη και λιτή τελετή. Ο Μάρκος Κατσίμης, ο γιός της... σιδηράς κυρίας της ενημέρωσης και του Δημήτρη Κατσίμη παντρεύτηκε τη Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Βένιας Παπαθανασοπούλου.



Ελλη Στάη: Οι συκοφάντες θα πληρώσουν ακριβά - Η απάντηση της δημοσιογράφου για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ανήκει στην αποκαλούμενη λίστα «Μπόργιανς», τονίζοντας ότι νόμιμα έστειλε 2,5 εκατ. ευρώ από τράπεζες στην Ελλάδα στο εξωτερικό, εξέδωσε η Ελλη Στάη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Ελληνίδα ηθοποιός: Ήθελα να γίνω παρουσιάστρια όπως η Στάη, η Τρέμη και η Σία Κοσιώνη

Όταν ήταν μικρή ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και σε συνέντευξή της στο "Πρώτο Θέμα" αποκάλυψε ότι είχε σαν ινδάλματα την Όλγα Τρέμη, την Έλλη Στάη και την Σία Κοσιώνη.

«Ήμουν 10 ετών όταν παρουσίασα το παιδικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το 1998 και ήταν η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση.