Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αναμένουν να "μιλήσει" η νεκροψία του 20χρονου μοντέλου που βρέθηκε στη θαλαμηγό του μεγιστάνα



Τι θα πει η νεκροψία για το 20χρονο μοντέλο που βρέθηκε κρεμασμένο σε θαλαμηγό μεγιστάνα στην Κεφαλονιά; 

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα των αρχών, για το θάνατο της Σίνεντ Μακναμάρα, πασίγνωστου μοντέλου από την Αυστραλία, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την προηγούμενη Πέμπτη (30.08.2018) σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά.

Η έρευνα του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ φως στη υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιείται στην Πάτρα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο νησί του Ιονίου βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της 20χρονης, ώστε να παραλάβουν τη σορό.

Σύμφωνα με όλα τα ευρήματα της μέχρι τώρα έρευνας των αντρών του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, ο θάνατος της 20χρονης οφείλεται σε αυτοκτονία.

Έφυγε εν μέσω ερευνών η θαλαμηγός

Ακόμα αξίζει να σημειωθεί, ότι η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV, που ανήκει στον μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες, ο οποίος ασχολείται με τις εξορύξεις. Αμέσως ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο στο Αργοστόλι και άνδρες του πληρώματος και του λιμενικού προσπάθησαν να επαναφέρουν την Μακναμάρα στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αυτή τη στιγμή, η υπερπολυτελής θαλαμηγός έχει αναχωρήσει από το λιμάνι της Κεφαλονιάς, με άγνωστο προορισμό.

Η McNamara, ζούσε στο Σίδνεϊ, ήταν μοντέλο και είχε χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. Εργαζόταν στο Mayan Queen IV εδώ και 4 μήνες.

Η μητέρα και η αδερφή της το έμαθαν ενώ πετούσαν στην Ελλάδα για να την συναντήσουν!
Ακόμα μια τραγική λεπτομέρεια είναι ότι την ώρα που η Sinead άφηνε την τελευταία της πνοή η μητέρα της Kylie και η αδερφή της Lauren ταξίδευαν στην Ελλάδα για να την συναντήσουν και να πάνε διακοπές. Έμαθαν τα τραγικά νέα ενώ άλλαζαν πτήση! Μάλιστα το νεαρό μοντέλο φαίνεται να τις περίμενε πως και πως όπως φάνηκε από μια ανάρτηση λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της.

«Χρόνια πολλά στην πιο φανταστική μεγάλη αδερφή που θα μπορούσα να έχω! Πέντε ημέρες μέχρι να σε δω!, έγραψε μεταξύ άλλων.