Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 -
Μερική συννεφιά

13 °C

Σήμερα, 27. Μαΐου 2020

Ανάγκη για αίμα για τον επιχειρηματία από την ΚηφισιάΗ αιματηρή απόπειρα ληστείας στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά έστειλε τον άνδρα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η απόπειρα ληστείας στην οικία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη έγινε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι δύο δράστες φορούσαν κουκούλες και μπήκαν στη μεζονέτα. Στο σπίτι δεν λειτουργούσε σύστημα συναγερμού, καθώς ο επιχειρηματίας και η οικογένειά του είχαν εγκατασταθεί πρόσφατα σε αυτό.

Τη στιγμή της εισβολής, ο 52χρονος κοιμόταν με τη σύζυγό του σε υπνοδωμάτιο του 1ου ορόφου, ενώ στη σοφίτα βρισκόταν το ένα από τα παιδιά τους. Ο επιχειρηματίας έπεσε στο έδαφος, ωστόσο βρήκε άμεσα τη δύναμη να ξανασηκωθεί και τότε ο δεύτερος κουκουλοφόρος τον πυροβόλησε δύο φορές από κοντινή απόσταση στην πλάτη. Οι σφαίρες έπληξαν τον κ. Σταματιάδη σε ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ανάγκη για αίμα 0 Ρέζους αρνητικό. Αιμοδοσία γίνεται σήμερα από τις 8:30 μέχρι τις 18:00 στο νοσοκομείο Γεννηματάς για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη.