Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Άλλη μια αήθης λεκτική επίθεση στον Στ. Κυμπουρόπουλο



Σε κακό φεγγάρι, δείχνουν πολλοί από τους υποψηφίους, που διεκδικούν τη ψήφο εμπιστοσύνης στη Λέσβο. Αυτή την φορά είχαμε εμετικό σχόλιο από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στον Στ. Κυμπουρόπουλο.

Νέο κρούσμα βίας, αυτήν τη φορά λεκτικής, σημειώθηκε από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, Πιαντέ Παναγιώτη, του συνδυασμό "Συνεργασία ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ", που έχει ως επικεφαλής τον Στρατή Ζαφείρη, και υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η διαδικτυακή επίθεση ήρθε να προστεθεί σε αντίστοιχο περιστατικό βίας που συνέβη, προ μιας εβδομάδας στο κέντρο της Μυτιλήνης, όταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος για την κοινότητα της πόλης, χτύπησε με κλωτσιά αδέσποτο σκύλο.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ. Λέσβου, στην εκλογική περιφέρεια Αγ. Παρασκευής, Πιαντές Παναγιώτης επιτέθηκε σε έναν αγωνιστή της ζωής, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τη ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, λέγοντας του το εξής: "Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ένα βρωμοσκυλο του ΜΙΖΑΔΟΡΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ".

Το επίμαχο σχόλιο:

Μάλλον, ο κύριος Πιαντές έχει ως πρότυπο τον αναπληρωτή υπουργό Υγεία, κ. Πολάκη, εξ’ου και αυτή η αήθης επίθεση. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, προέβη στη διαγράφη του επίμαχου σχόλιου, θέλοντας να θολώσει τα νερά. Δεν είχε την τόλμη να υποστηρίξει την άποψη του, και είναι απορίας άξιο πως θέλει μια θέση στον νεοσύστατο Δήμο Δ.Λέσβος, και κατά πόσο είναι σε θέση να λαμβάνει αποφάσεις.
Το λιγότερο που μπορεί να κάνει ο παραπάνω "κύριος", είναι να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να δώσει μια εξήγηση στους συνδημότες, από τους οποίους ζητά τη στήριξη-ψήφο τους. Άραγε, ποια είναι η άποψη του φιλόδοξου πολιτικού μα και ανθρώπου Στρατή Ζαφείρη, με τα καμώματα του υποψήφιου του; Πάντως, τέτοιες κινήσεις είναι το λιγότερο εμετικές, καταρρίπτοντας αξίες, όπως είναι ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη, η ισότητα.
Οι απαντήσεις σας, στις κάλπες της Κυριακής. Δίνουμε στήριξη σε “νέους” Πολάκηδες ή δίνουμε χώρο σε σε νέες περιπτώσεις Κυμπουρόπουλου;

Ευστράτιος Δ. Κοκκινέλλης
Φοιτητής Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, τμήμα Φιλολογίας