Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αχαϊα: Σπαραγμός για την 38χρονη Ασπασία που σκοτώθηκε σε φλεγόμενη νταλίκα (Βίντεο)



Ανείπωτη θλίψη στην Αμαλιάδα για τον χαμό της 38χρονης Ασπασίας Βροντζάκη, της μητέρας των δύο ανήλικων παιδιών, που έχασε τη ζωή της προχθές το βράδυ μέσα στη φλεγόμενη νταλίκα που οδηγούσε ο σύζυγός της.

Το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή του Λάππα Αχαΐας, όπου η νεαρή μητέρα βρήκε φρικτό θάνατο, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Ασπασία Βροντζάκη δεν καταγόταν από την Ηλεία, παρ’ όλα αυτά τα τελευταία χρόνια είχε πολιτογραφηθεί Αμαλιαδίτισσα, αφού το 2010 παντρεύτηκε με τον Κώστα Ανδριόπουλο και δημιούργησαν μία πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς απέκτησαν δύο παιδιά ηλικίας 7 και 5 ετών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη Ασπασία ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Τραγικός επίλογος

Προχθές το απόγευμα η οικογένεια έφυγε από την Αμαλιάδα με προορισμό την Αθήνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος σύζυγός της Κώστας Ανδριόπουλος μετέφερε με την νταλίκα του εμπόρευμα από επιχείρηση της περιοχής με την οποία συνεργάζεται.

Ενώ η νταλίκα εκινείτο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος του Λάττα για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας της και εν συνεχεία ανετράπη σε παρακείμενο χαντάκι και αμέσως έπιασε φωτιά η καμπίνα που επέβαινε η οικογένεια.

Ο 42χρονος πρόλαβε και βγήκε από την νταλίκα και μαζί του κατάφερε να βγάλει και τα δύο ανήλικα παιδιά του, ωστόσο η 38χρονη σύζυγός του είχε εγκλωβιστεί στην πλευρά που ανετράπη η νταλίκα και ο ίδιος παρά τις απέλπιδες προσπάθειες δεν μπορούσε να τη σώσει. Μαρτυρίες σε Μέσα Ενημέρωσης της Αχαΐας αλλά και βίντεο που τραβήχτηκαν από κινητά τηλέφωνα, αναφέρουν ότι ο σύζυγος φώναζε στους διερχόμενους οδηγούς που σταμάτησαν να βοηθήσουν, να σώσουν την γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος.

Δυστυχώς όμως, αν και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, δεν κατέστη εφικτό να σωθεί η 38χρονη μητέρα, το χαμογελαστό κορίτσι για το οποίο όσοι το γνώριζαν μόνο καλά λόγια είχαν να πουν…

Σήμερα η νεκροτομή

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία- νεκροτομή.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο ‘Άγιος Ανδρέας’ Πατρών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε και για επίσης προληπτικούς λόγους τα δύο ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Η είδηση του φρικτού θανάτου της 38χρονης έχει προκαλέσει σοκ στην Αμαλιάδα και όσοι γνώριζαν το ζευγάρι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί και αναζητούν απαντήσεις στα αναπάντητα ‘γιατί’.

 

Πηγή κειμένου: 

patrisnews