Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Αχαΐα: Κατολίσθηση κοντά στο Μέγα Σπήλαιο



Κατολίσθηση στον επαρχιακό δρόμο κοντά στο Μέγα Σπήλαιο, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και μόνο από θαύμα δεν είχαμε θύματα.

Λίγη ώρα πριν την κατολίσθηση περνούσαν από το σημείο αυτοκίνητα που ευτυχώς είχαν απομακρυνθεί την ώρα που έπεφταν οι βράχοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την κατολίσθηση ακολουθούσε το αυτοκίνητο του Περιφερειάρχη που μετέβαινε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για να δει από κοντά την κατάσταση που υπάρχει εκεί μετά την χιονοστιβάδα που προκάλεσε ζημιές και ανάγκασε το κέντρο να μείνει κλειστό.

Επιχειρούν μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
Μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επιχειρούν στην περιοχή του Μεγάλου Σπηλαίου όπου εξαιτίας κατολισθήσεων νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία, αλλά πλέον αποκαταστάθηκε και διεξάγεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Επί τόπου βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Αχαΐας Παναγιώτη Φλωράτο, προκειμένου να συντονίσουν το έργο των συνεργείων, τα οποία παραμένουν στο σημείο.

Λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χιονοπτώσεων, συνιστάται προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο.