Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κατολίσθηση



Μεγάλη κατολίσθηση στο Αλεποχώρι: Ξανά κλειστός ο δρόμος προς Σχίνο Κορινθίας

Mια ακόμα μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε στον δρόμο από το Αλεποχώρι προς τον Σχίνο Κορινθίας, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι πάλι κλειστός.



Ρωσία: 13 εργάτες παγιδεύτηκαν σε χρυσωρυχείο στην περιφέρεια Αμούρ μετά απο κατολίσθηση

Το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη πως 13 εργάτες έχουν παγιδευτεί σε χρυσωρυχείο στην περιφέρεια Αμούρ της Ρωσίας ύστερα από κατολίσθηση.



Δύο τουρίστες έχασαν τη ζωή τους στο Μπαλί από κατολίσθηση λόγω των βροχοπτώσεων – Παρέσυρε τη βίλα τους

Δύο ξένοι τουρίστες, μεταξύ των οποίων μία Αυστραλή, έχασαν τη ζωή τους στο νησί Μπαλί της Ινδονησίας σε κατολίσθηση που προκλήθηκε από τις έντονες βροχοπτώσεις και η οποία παρέσυρε τη βίλα τους, ανακοίνωσε σήμερα αξιωματούχος.



Στους 68 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από κατολίσθηση στις Φιλιππίνες

Ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν από μια κατολίσθηση στις νότιες Φιλιππίνες αυξήθηκε σε 68, έγινε σήμερα γνωστό από την περιφερειακή κυβέρνηση, με τις αρχές να λένε ότι λιγοστεύουν οι ελπίδες για την ανεύρεση επιζώντων.



Φιλιππίνες: Τουλάχιστον ένας νεκρός από τον ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ

Ένας καταστροφικός σεισμός καταγράφηκε σήμερα (17/11) στο νησί Μιντανάο των Φιλιππίνων, όπως ανακοίνωσε το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, δεκάδες τραυματίστηκαν ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε κτίρια από τον σεισμό μεγέθους 6,7 βαθμών που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις νότιες Φιλιππίνες, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.



Κλειστή μέχρι την Τρίτη η διώρυγα της Κορίνθου, λόγω κατολίσθησης..ΒΙΝΤΕΟ

Αναστέλλονται μέχρι την Τρίτη το απόγευμα 24/11 οι διελεύσεις πλοίων και σκαφών από τη διώρυγα της Κορίνθου λόγω εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης των βυθισμάτων.