Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Άγριο ξύλο μεταξύ συναδέλφων στο ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας



Στο επίκεντρο διοικητικής έρευνας που διέταξε η διοίκηση του ΕΚΑΒ έχουν βρεθεί δυο εργαζόμενοι -ένας άνδρας και μια γυναίκα- οι οποίοι αναστάτωσαν το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, αρχικά με την έντονη λογομαχία τους και στη συνέχεια με την... συμπλοκή τους!

Ο καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε μία 40χρονη υπάλληλο μητέρα τριών παιδιών και ένα συνομήλικο συνάδελφό της σήκωσε στο πόδι τις εγκαταστάσεις του Κέντρου, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Αρχικά, οι δυο συνάδελφοι διαπληκτίστηκαν φραστικά, αλλά κουβέντα στην κουβέντα ήρθαν στα χέρια και, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο 40χρονος φέρεται να χτύπησε τη γυναίκα η οποία πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε υποστεί διάσειση!

Το επεισόδιο έληξε σχετικά γρήγορα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ψυχραιμότερων, όμως έφτασε στα αυτιά της διοίκησης που διέταξε έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος πυροδότησε τον τρικούβερτο καυγά δεν ήταν υπηρεσιακός. Πάντως, η 40χρονη  δεν έχει καταθέσει ως σήμερα επίσημη αναφορά για το τι ακριβώς συνέβη.