Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024 -

ΕΚΑΒ



Θανατηφόρο τροχαίο στην Εύβοια: Φορτηγό χτύπησε 16χρονο που οδηγούσε μηχανάκι και τον εγκατέλειψε

Νωρίτερα σήμερα Πέμπτη (27/6) σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο στην Εύβοια, όταν ένα φορτηγό χτύπησε ένα μηχανάκι που οδηγούσε 16χρονος και τον εγκατέλειψε.

Το φορτηγό παραβίασε το STOP και βγήκε σε μια διασταύρωση, με αποτέλεσμα να παρασύρει το μηχανάκι που οδηγούσε ο 16χρονος.



Ανήλικος τραυματίστηκε στον αυχένα από πτώση στη θάλασσα

Ένας 16χρονος τραυματίστηκε στον αυχένα μετά από πτώση του στη θάλασσα από την προβλήτα στην παραλία Κατερίνης.



ΠΟΕΔΗΝ: Να αποσυρθεί η διάταξη για προσλήψεις με δελτίο παροχής στο ΕΣΥ και το ΕΚΑΒ

Την έντονη αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) προκαλεί η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού με δελτίο παροχής υπηρεσιών σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ. Η ΠΟΕΔΗΝ ζητάει την απόσυρση της διάταξης.



Ιωάννινα: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο κέντρο της πόλης

Το πρωί της Δευτέρας 27/5 στο κέντρο των Ιωαννίνων, στην οδό Ζυγομάλλη, ένας άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Τον 44χρονο είδαν κάτοικοι και αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο, όπως μεταδίδει το epiruspost.gr έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ αλλά παρά την προσπάθεια που έγινε ο 44χρονος είχε φύγει από τη ζωή.



Μάχη για τη ζωή του δίνει τουρίστας που έκανε βουτιά από τα βράχια στο Παλιόκαστρο Ηρακλείου – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου ένας 25χρονος τουρίστας ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής (19/5) έκανε βουτιά από τα βράχια στο Παλιόκαστρο.

Όπως μεταδίδει το ekriti.gr πρόκειται για έναν άνδρα από τη Φινλανδία ο οποίος με την απόφασή του να κάνει βουτιά από τα βράχια έβαλε σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.



Αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη παρέσυρε διασώστη του ΕΚΑΒ που επιχειρούσε σε τροχαίο

Αυτοκίνητο παρέσυρε το μεσημέρι της Πέμπτης διασώστη του ΕΚΑΒ στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο διασώστης παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, ενώ είχε σπεύσει με ασθενοφόρο λόγω τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα στο ύψος των Νταμαριών της Ευκαρπίας, στο ρεύμα προς ανατολικά.