Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Άγνωστοι το «έπαιζαν» Γιάννης Πλούταρχος για να «ψαρεύουν» ανήλικες



Την πόρτα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών πέρασε ο Γιάννης Πλούταρχος, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων που εκμεταλλεύονται το όνομά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Ο γνωστός τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακολουθήσει τη νομική οδό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επειδή άγνωστοι χρησιμοποιούσαν το όνομά του στα social media και στο διαδίκτυο για να κλείνουν ραντεβού με ανήλικες θαυμάστριες. Επίσης κάποιες από αυτές τις σελίδες, παραπέμπουν σε διαφημιστικά πακέτα. Μάλιστα, δεν χρησιμοποιούσαν μόνο το όνομα Γιάννης Πλούταρχος αλλά και το όνομα Ιωάννης Κακοσαίος, που είναι και το πραγματικό όνομά του τραγουδιστή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ζητήσει την άρση του απορρήτου και έχει απευθυνθεί και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Δικηγόρος του Γιάννη Πλούταρχου είναι ο Πέτρος Καϊμακάμης, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ. «Ο κύριος Πέτρος Καϊμακάμης μας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ»,τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής.