Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 -

Αγνοείται ο φάκελος της αναισθησιολόγου της 4χρονης ΜελίναςΧάθηκε και πάλι στη διαδρομή ο φάκελος της αναισθησιολόγου που συμμετείχε στην επέμβαση της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη.Ένα μήνα μετά την απόρριψή του από το Κεντρικό Πειθαρχικό συμβούλιο δεν έχει επιστραφεί ούτε στη ΔΥΠΕ Κρήτης, ούτε στο νοσοκομείο.

Έτσι η υπόθεση πειθαρχικής δίωξης της αναισθησιολόγου του Βενιζελείου, που κατηγορείται για κλοπή ναρκωτικών φαρμάκων, παραμένει στον πάγο, καθώς ένα μήνα μετά τις δηλώσεις -καταπέλτη της προέδρου του Κεντρικού Πειθαρχικού συμβουλίου ο φάκελος «αγνοείται».

Όπως επιβεβαιώνει ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Στέλιος Δημητρακόπουλος ο φάκελος δεν έχει επιστραφεί ώστε να δρομολογηθεί η ανασύστασή του και η επιστροφή του στο Κεντρικό Πειθαρχικό συμβούλιο αναφέρει το neakriti.gr.

Την ίδια ώρα η έρευνα για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη βαδίζει με τους ίδιους ρυθμούς όσον αφορά στο πειθαρχικό κομμάτι. Σύμφωνα με τον κ.Δημητρακόπουλο μέχρι στιγμής από την εσωτερική έρευνα του νοσοκομείου δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία αμέλειας.

«Υπάρχουν ευθύνες» επιμένει η οικογένεια

Η οικογένεια του παιδιού βασίζεται στο αποτέλεσμα της ποινικής δικογραφίας που έχει σχηματιστεί από την αστυνομία, στο πλαίσιο της οποίας έχουν προσκομίσει στοιχεία, που σύμφωνα με το συνήγορο αναδεικνύουν ξεκάθαρα και προσωποποιημένα ευθύνες για τη μοιραία κατάληξη. Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να κατατεθεί και υπόμνημα από την πλευρά της οικογένειας που ζητά την άσκηση ποινικών διώξεων για συγκεκριμένα αδικήματα.