Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αναισθησιολογος



Συγκλονίζει η αναισθησιολόγος που κατέρρευσε με εγκεφαλικό μετά από εφημερία της: «Ένιωσα ένα μούδιασμα»

Επί ώρες δούλευε την ημέρα της εφημερίας της μέσα στο χειρουργείο, η αναισθησιολόγος που κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, είναι «η πόλη με τη μεγαλύτερη έλλειψη αναισθησιολόγων». Η γυναίκα που έπαθε το εγκεφαλικό, μιλώντας στο Action24:



Χωρίς αναισθησιολόγο το νοσοκομείο Βέροιας μέχρι τη 1η Σεπτεμβρίου

«Η κατάσταση των δημόσιων νοσοκομείων βρίσκεται σε οριακό σημείο λειτουργίας», αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, προσθέτοντας ότι «καθημερινά παρουσιάζονται γεγονότα που προκαλούνται εξαιτίας των ελλείψεων σε γιατρούς, νοσηλευτές και εξοπλισμό».



Γρεβενά: Ασθενής κατέληξε από ανακοπή επειδή δεν υπήρχε αναισθησιολόγος να τον διασωληνώσει!

Ένα τραγικό περιστατικό καταγράφηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών η έλλειψη αναισθησιολόγου πιθανόν να κόστισε τη ζωή ενός 57χρονου ο οποίος διακομίστηκε με δύσπνοια το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).



Εργαζόμενοι νοσοκομείου Λήμνου: «Καταλάβετε το, κινδυνεύουμε!»

Η λειτουργία του νοσοκομείου Λήμνου έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια ασφαλείας, εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης, λένε οι εργαζόμενοι: "Έχουμε έναν επικουρικό αναισθησιολόγο που με προφορικό εντέλλεσθε εφημερεύει 60 συνεχόμενες μέρες εντός νοσοκομείου. Η κατάσταση λόγω της συνεχιζόμενης εργασίας του ιατρού χωρίς την ελάχιστη ξεκούραση που προβλέπει ο νόμος, τείνει να γίνει επικίνδυν



Κλείδωσε η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης με την αναισθησιολόγο που κατηγορείται για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας

Στις 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης του τραγικού θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, η οποία «έσβησε» μετά από επέμβαση για «κρεατάκια» στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.



Σε απολογία η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη για τον θάνατο της μικρής Μελίνας

Σε απολογία από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΔΥΠΕ Κρήτης θα κληθεί εντός των επόμενων ημερών η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη για με την υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας Παρασκάκη στο Βενιζέλειο, έπειτα από επέμβαση ρουτίνας.