Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 -

Αφαίρεσαν μέχρι κα τις πόρτες σε βιομηχανικό κτίριοΈνα βιομηχανικό κτίριο που έχει πέσει επανειλημμένα θύμα κλεφτών, στην είσοδο της Λαμίας, «χτυπήθηκε» για ακόμη μια φορά και μάλιστα οι δράστες ξήλωσαν και κατέστρεψαν όλες τις πτυσσόμενες βιομηχανικές πόρτες.

 

Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις πρώην αντιπροσωπείας αυτοκινήτων. Στο συγκεκριμένο κτίριο έχουν γίνει αρκετές επιδρομές, ωστόσο οι κλοπές αφορούσαν μικροαντικείμενα και μεταλλικά κομμάτια, μέσα από τις εγκαταστάσεις. Οι κλέφτες έμπαιναν από σπασμένα παράθυρά, φεγγίτες κ.λπ.

Αυτήν τη φορά, όμως, οι «κυνηγοί» μετάλλων λεηλάτησαν κυριολεκτικά το κτίριο, αφού ξήλωσαν και κατέστρεψαν όλες τις πτυσσόμενες βιομηχανικές πόρτες. Πρόκειται για επτά σπαστές, πτυσσόμενες ηλεκτρικά, αλουμινένιες πόρτες, αρχικής αξίας 8.000 ευρώ η κάθε μια.

Οι δράστες δεν ξήλωσαν τις πτυσσόμενες βιομηχανικές πόρτες για να τις κλέψουν μαζί με τα παρελκόμενα (ηλεκτρική καλωδίωση, ηλεκτρομαγνητικό πίνακα χειρισμού κ.λπ.) , αλλά τις έκαναν κομμάτια για να πάρουν το αλουμίνιο.

Είναι βέβαια απορίας άξιον πώς «δούλευαν» τόσες ώρες και κανείς δεν πήρε είδηση το παραμικρό.