Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

5χρονο αγοράκι περπατούσε μόνο του στην Λ. Αλεξάνδρας



Συναγερμός έχειε σημάνει στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, καθώς τα ξημερώματα εντοπίστηκε μόνο του ένα αγοράκι στην Αθήνα και παραμένει άγνωστο το πώς βρέθηκε εκεί και ποιοι είναι γονείς του.

Πριν από λίγα λεπτά, όπως τόνισαν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τηλεφώνησε στην αστυνομία μια γυναίκα, η οποία είπε πως είναι η μητέρα του και θα πάει να το πάρει από το Ανηλίκων.

«Το παιδί δεν είναι κακοποιημένο, ενώ πρόκειται να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις», τόνισαν οι ίδιες πηγές στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Ολα ξεκίνησαν στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Σπύρου Τρικούπη, από την οποία πέρναγε σήμερα τα ξημερώματα, στις 5.25, ένας οδηγός ταξί. Ο οδηγός ξαφνικά είδε ένα αγοράκι, περίπου 5 ετών,  να κάθεται μόνο του στο πεζοδρόμιο. Ο ταξιτζής πλησίασε το παιδάκι και προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του και να μάθει πώς βρέθηκε εκεί, τέτοια ώρα και πού ήταν οι γονείς του. Το παιδάκι δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο έβγαζε κραυγές. Ο οδηγός του ταξί έπεισε το παιδί να τον ακολουθήσει και το οδήγησε στη ΓΑΔΑ, εξιστορώντας στους αστυνομικούς όσα είχε δει.

 

 

Αυτή την ώρα το παιδάκι υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων, επειδή φαίνεται να μην είναι σε καλή κατάσταση. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία πρόοδος όσον αφορά τον εντοπισμό της ταυτότητάς του, ενώ οι αξιωματικοί δεν είναι σίγουροι αν πρόκειται για παιδί από την Ελλάδα ή αν είναι αλλοδαπό.