Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

13χρονος ρήμαζε σπίτια μαζί με μια 19χρονη στην Καβάλα



Η μικρή του ηλικία δεν τον εμπόδισε από το να ρημάζει σπίτια μαζί με μια 19χρονη.

Από την άγουρη ηλικία των 13 χρόνων έμπλεξε στα πλοκάμια της παρανομίας ένα ανήλικο αγόρι με μέντορά του μία 19χρονη κοπέλα, μαζί με την οποία έκανε διαρρήξεις σε σπίτια στην Καβάλα τον περασμένο Ιούνιο και τον Ιούλιο!

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, το ασυνήθιστο ντουέτο μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους είχε «μπουκάρει» σε τουλάχιστον δυο σπίτια των οποίων οι πόρτες ήταν ξεκλείδωτες και χρήματα και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα είχαν αποπειραθεί να τρυπώσουν σε ένα ακόμη, αλλά καθόσον έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Σε βάρος του 13χρονου και της 19χρονης σχηματίστηκε και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, που περιλαμβάνει τους γονείς του ανήλικου οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του. Η προανάκριση της Ασφάλειας συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του τρίτου της παρέας και την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδέχεται να διέπραξαν.