Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023 -

138 κλήσεις από Αττική για πεσμένα δέντρα!Μεγάλα προβλήματα και ζημιές έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στις νότιες περιοχές της Ελλάδας.

Σε 138 ανέρχονται οι κλήσεις που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική, από τις πρώτες πρωινές ώρες έως τώρα, για κοπές δένδρων και αφαιρέσεις αντικειμένων, λόγω των ισχυρών ανέμων στην Αττική.

Στη λεωφόρο Συγγρού, το μεσημέρι της Παρασκευής, επικράτησε κυκλοφοριακό χάος καθώς μια πινακίδα ήταν έτοιμη να πέσει εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων. Ειδικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να αποκαταστήσουν τη ζημιά, ενώ η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπή κυκλοφορίας. 

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 9 με 10 μποφόρ.

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο μέχρι την Αίγινα. Κλειστή είναι γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας, Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια στο Ρίο-Αντίρριο.