Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Διαρκής Ιερά Σύνοδος



Δέηση τελέστηκε σήμερα στους ναούς όλης της χώρας για την κατάπαυση των πυρκαγιών

Δέηση για την κατάπαυση των πυρκαγιών και την ενίσχυση των πυροπαθών τελέστηκε σήμερα στους ναούς όλης της χώρας.



Συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού σε Μητροπόλεις και Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας – Τι μπορείτε να προσφέρετε

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε εχθές Δευτέρα και σήμερα 7 και 8 Φεβρουαρίου 2023 αντίστοιχα, αποφάσισε – μεταξύ άλλων – τη συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας.



Στην Αθήνα τον Μάρτιο η Ιερά Εικόνα της Παναγίας “Άξιον Εστί” από το Άγιον Όρος – Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΔΙΣ Δεκεμβρίου

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι τριήμερες εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για το μήνα Δεκέμβριο.



ΔΙΣ: Για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, τους εξορκισμούς και τη Μικρασιατική Καταστροφή

Συνήλθε επί διήμερο, την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2021, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 165ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.



Ολοκληρώνει τη θητεία της η ΔΙΣ – Τα φλέγοντα θέματα, η νέα σύνθεση και οι προκλήσεις

Συνεδριάζει το διήμερο 24-25 Αυγούστου η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, για τελευταία φορά με την τρέχουσα σύνθεση.



Επιστολή Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στον Πατριάρχη Μόσχας για τον πόλεμο – Με επίκεντρο την Ουκρανία η πρώτη ημέρα της ΔΙΣ

Επιστολή προ τον Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλο απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με την οποία εκφράζει τη θλίψη του για τον επιθετικό πόλεμο της Ρωσίας έναντι της Ουκρανίας.