Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Διαμαντοπουλου



Η Παιδεία «ένωσε» Μητσοτάκη - Θεοδωράκη - Βενιζέλο - Διαμαντοπούλου

Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον είχε η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α (ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για ΠΑΙΔΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ), στο Αμφιθεατρο της Τραπεζας Ελλαδας, κατά, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, της οπισθοδρόμησης που επιχειρείται με το Νομοσχέδιο Γαβρόγλου για την Ανώτατη Εκπαίδευση και την Έρευνα.



Διέγραψε τον Ραγκούση η Διαμαντοπούλου

Τη διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση από την «Ώρα Αποφάσεων» ανακοίνωσαν τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη του φορέα.

Συγκεκριμένα, η απόφαση του Γιάννη Ραγκούση να παρευρεθεί στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έφερε αντιδράσεις στο εσωτερικό του φορέα. Στην ανακοίνωση τονίζεται -μεταξύ άλλων- πως η «Ώρα Αποφάσεων» εκφράζεται ενιαία και τοποθετείται συλλογικά.



Ψάχνει στελέχη η Αννα Διαμαντοπούλου

Σε αναζήτηση στελεχών για τον νέο φορέα επιδίδονται η Αννα ∆ιαµαντοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Γιώργος Φλωρίδης.

Οι τρεις τους και οι συνεργάτες τους έχουν αρχίσει τα ραντεβού, βασισµένοι σε έναν κατάλογο που έχει ονόµατα επιστηµόνων που ταυτίζονται σε επίπεδο θέσεων µε το λεγόµενο εκσυγχρονιστικό µοντέλο.



Διαμαντοπούλου: Μετά το Πάσχα η ίδρυση νέου φορέα και η εκλογή του αρχηγού

Την πρόταση για την ενοποίηση του χώρου της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας, κατέθεσε σήμερα από τη Λάρισα, η πρωτοβουλία «Ώρα αποφάσεων» των πρώην υπουργών, 'Αννας Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση και Γιώργου Φλωρίδη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη θεσσαλική πόλη.



Υπό το βλέμμα του εθνάρχη Βενιζέλου Διαμαντοπούλου-Ραγκούσης-Φλωρίδης

Στην Κρήτη βρίσκονται από την Τετάρτη, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης, καθώς μετά τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, όπου παρουσιάστηκαν τα πλαίσια της νέας τους πολιτικής κίνησης, η «Ώρα αποφάσεων» συνεχίζουν τις συγκεντρώσεις τους, με εκδήλωση στην Κρήτη.



Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης, Ραγκούσης στο Ηράκλειο - Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της "Ώρας Αποφάσεων" (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος παρισταμένων πραγματοποιήθηκε, απόψε, στο Ηράκλειο η δεύτερη εκδήλωση της πρωτοβουλίας "Ώρα Αποφάσεων" με ομιλητές την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Γιάννη Ραγκούση, Γιώργο Φλωρίδη και Αντιγόνη Λυμπεράκη.