Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ζιρού: Θα βρει τον δρόμο του ο ΠΑΟΚ



Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για τη νίκη της Τσέλσι στη Τούμπα και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις ευκαιρίες της Τσέλσι: «Δεν ήταν έκπληξη για εμάς η ποιότητα του ΠΑΟΚ. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με ένα γρήγορο γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει αμέσως και ένα δεύτερο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, δεν το κάναμε και ο ΠΑΟΚ έμεινε στο παιχνίδι. Το σημαντικό ήταν να πάρουμε τους τρεις πόντους.»

Για την ατμόσφαιρα: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Έχω αγωνιστεί κόντρα στην Μπεσίκτας και στη Φενέρμπαχτσε και η ατμόσφαιρα ήταν εφαμιλλη. Είναι όμορφο να αγωνίζεσαι απέναντι σε ένα τέτοιο κοινό, αλλά και το γεγονός πως είχαμε και μερικούς φίλους της Τσέλσι δίπλα μας.»

Για τη φιλοσοφία του Σάρι: «Όταν δεν σκοράρεις δεύτερο γκολ, εκθέτεις τον εαυτό σου. Είναι κρίμα που δεν κάναμε πιο εύκολο το έργο μας με ένα γκολ. Είμαστε σε καλή φόρμα, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να δίνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο προπονητής μας θέλει όταν χάνουμε την κατοχή της μπάλας, να την κερδίζουμε γρήγορα. Θέλει να μας δώσει μια ομαδική φιλοσοφία.»

Για τον αν θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, είναι το πρώτο παιχνίδι και σίγουρα θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν σε κάποιο επόμενο παιχνίδι.»

Για το αν δέχτηκε φιλοφρονήσεις από το γυνακείο πλυθησμό της πόλης και το αν θα αγωνιζόταν ποτέ στην Ελλάδα: «Δεν περίμενα την ερώτηση σας, είναι ένα ωραίο κομπλιμέντο. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να έπαιζα στην Ελλάδα.»