Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Τέλος ο Καμπενγκέλε από την ΑΕΚ – «Έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας»



Στη λύση της συνεργασίας της με τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, σημειώνοντας ότι ο ίδιος ο παίκτης «έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας», ενώ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

«Η ΑΕΚ ΒΕTSSON BC ανακοινώνει, ότι ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε έθεσε εαυτόν εκτός ΑΕΚ. Κατόπιν τούτου, η Διοίκηση προχώρησε στη λύση συνεργασίας με τον Καναδό αθλητή. Η φιλοσοφία μας αδιαπραγμάτευτη. Στην Ομάδα μας θα παραμένουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση ως προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, όλοι όσοι πιστεύουν στο πλάνο μας και όλοι όσοι σέβονται με συμπεριφορές και με την καθημερινή τους παρουσία τούς προπονητές τους, τους συναθλητές τους, και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας, ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του. Οι στόχοι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη σταθερά υψηλοί. Πάνω απ’ όλους η ΑΕΚ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Καμπενγκέλε είχε κομβικό ρόλο στα πλάνα του Ζοάν Πλάθα. Στο BCL μέτρησε 10.5 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, ενώ στην Basket League σημείωσε 14 πόντους και 7.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.