Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Τελικός επιβίωσης για την ΑΕΚ



Μετά από δύο οδυνηρές απώλειες απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κερδίσει απόψε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου και όχι να δει τη διαφορά των οκτώ βαθμών από την κορυφή να μεγαλώνει.

Μπορεί να ακολουθεί το σημαντικό ματς με τον Άγιαξ για το Champions League την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει το ματς της Super League.

 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δούλεψε αρκετά στο διάστημα της διακοπής με τους παίκτες του στην επιθετική τακτική περιμένοντας βελτίωση στο κομμάτι αυτό μετά από δύο ματς (τρία συμπεριλαμβανομένου και αυτού με την Μπάγερν) χωρίς γκολ.

Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπακάκη στο δεξί και τον Χουλτ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Τσιγκρίνσκι είναι ο ένας σίγουρος στόπερ, με τον Τσόσιτς ή τον Λαμπρόπουλο στο πλευρό του. Κεντρικά χαφ θα είναι ο Σιμόες με τον Άλεφ, καθώς ο Γαλανόπουλος προέρχεται από δύο σερί 90λεπτα με την Εθνική ελπίδων. Όσο για την τετράδα μπροστά, ο Μάνταλος θα παίξει αριστερά, για το δεξί άκρο ο Μπακασέτας έχει προβάδισμα έναντι του Μπογέ, ενώ ο Λιβάγια θα κινείται πίσω από τον Πόνσε.

 

Στην 20μελή αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται οι Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιακουμάκης και Γιαννιώτας. Εκτός έμειναν ο Οικονόμου, που κρίθηκε ανέτοιμος, και ο Αλμπάνης για λόγους τακτικής, όπως φυσικά και ο τραυματίας Λόπες.