Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τα δεδομένα που δημιουργεί η νέα συμφωνία για Μανωλά



Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ανοίγει ο Κώστας Μανωλάς, καθώς θα έχει πλέον ως εκπρόσωπό του τον διάσημο Ιταλό μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, «υπεύθυνο» για κάποια από τα πιο ακριβά deal στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει με tweet του ο δημοσιογράφος της Gazzetta dello Sport, Νικολό Σκίρα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, ο 27χρονος Έλληνας στόπερ συμφώνησε με τον Ναπολιτάνο ατζέντη, ο οποίος έχει στο πελατολόγιό του παίκτες όπως οι Τζίτζο Ντοναρούμα, Ρομελού Λουκακού, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Πολ Πογκμπά και Μάριο Μπαλοτέλι.

Μάλιστα, σύμφωνα με ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ένας από τους λόγους που αποφάσισε Μανωλάς να συνεργαστεί με τον Ραϊόλα, είναι ότι εκείνος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ομάδα που φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον παίκτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει ρήτρα ύψους 36 εκατ. ευρώ με τους «τζιαλορόσι», στους οποίους δήλωσε πιστός. Ωστόσο, με το ποσό που απαιτείται για να αποδεσμευτεί από τους πρωτευουσιάνους, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ειδικά με μάνατζερ τον δαιμόνιο Ραϊόλα