Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Τα δεδομένα με τις ανανεώσεις συμβολαίων στον ΠΑΟΚ



Οι ανανεώσεις των συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, απασχόλησαν έντονα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που έκαναν κάποιες επαφές και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν προχωρήσει σημαντικά τις συζητήσεις.

Μια τέτοια περίπτωση είναι του Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος εδώ και καιρό έχει συμφωνήσει να επεκτείνει για δύο χρόνια τη συμφωνία του και απομένουν λεπτομέρειες πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές. Ο Ισπανός αμυντικός συζήτησε λίγο πριν φύγει για την άδεια των Χριστουγέννων με τη διοίκηση τα τυπικά μέρη του νέου συμβολαίου και αναμένεται σύντομα να υπογράψει.

Ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει νέο συμβόλαιο και στον Φερνάντο Βαρέλα, με την πρόταση του να αφορά επέκταση για 2+1 χρόνια, με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016, το θέμα το έχει συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη και η περίπτωση του είναι σε καλό δρόμο.

Η πρόταση του «δικεφάλου» προς τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος είναι βελτιωμένη, ωστόσο υπάρχει σημαντική απόσταση στο θέμα της χρονικής διάρκειας του νέου συμβολαίου. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν συμφωνεί για το 1+1 χρόνο που του προτείνεται, επιμένει σε τριετές συμβόλαιο, ωστόσο και οι δύο πλευρές δείχνουν να είναι διατεθειμένες να διαπραγματευτούν και γιατί όχι να μην φτάσουν σε συμφωνία.

Στη λίστα των ανανεώσεων είναι και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, ο Χοσέ Κάνιας και Εβγέν Σάχοφ, ωστόσο ο τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ διαφοροποίησε τον προγραμματισμό και οι περιπτώσεις τους θα κριθούν κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό από τον αντικαταστάτη του Σουηδού. Από τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί, θα κριθεί το μέλλον τους. Για να μείνουν πάντως και οι δύο είναι σχετικά δύσκολο έως απίθανο τη δεδομένη χρονική στιγμή...

Σε εκκρεμότητα είναι το θέμα του νέου συμβολαίου του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, αλλά υπάρχει χρόνος για συζητήσεις, καθώς το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2020.