Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τα αποτελέσματα της Super League



Oι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Super League ξεκίνησαν.

 

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

Οι πράσινοι ήταν καταιγιστικοί από το πρώτο λεπτό δείχνοντας τις άγριες προθέσεις τους. Αλλωστε το τελικό 0-3 επί του Λεβαδειακού είναι φτωχό με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, όπου θα μπορούσε να έχει πετύχει τα διπλάσια γκολ.

Η ομάδα του Στραματσόνι ήταν σοβαρή, ήταν αποτελεσματική, είχε διάθεση, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε από νωρίς ότι ορθώς θεωρείται εκ των φαβορί για τον τίτλο. Γι’ αυτό και αποθεώθηκε από τους 2.500 φίλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λιβαδειάς. Τα γκολ πέτυχαν ο Λεντέσμα, ο Γουακάσο και ο Λέτο. Εξαιρετικός ο Μπεργκ αλλά και οι περισσότεροι Πράσινοι που κυριάρχησαν ολοκληρωτικά απέναντι σε έναν απογοητευτικό Λεβαδειακό που δεν πάτησε καν στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης πήγε στη Νέα Σμύρνη δίχως να έχει χάσει ούτε ένα από τα φιλικά που είχε δώσει στην προετοιμασία του, αλλά ο Πανιώνιος δεν αστειευόταν.

Με εξαιρετική εμφάνιση και με τον Ταξιάρχη Φούντα να σκοράρει δύο φορές νίκησε πεντακάθαρα με 3-0 και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το πρωτάθλημα. Φοβερή η ποιότητα των παικτών του Πανιωνίου από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, όπου οι δύο Ιρανοί (Μασούντ και Ανσαριφάρντ) μαζί με τον Μπεν έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στον Αστέρα, που ήταν απογοητευτικός.

Κέρκυρα-Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς σκόραρε στο 11ο λεπτό με τον Γιακουμάκη, είχε τον πλήρη έλεγχο μέχρι το 30’ , στη συνέχεια αμύνθηκε σωστά και κράτησε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Κέρκυρα. Οι Φαίακες έκαναν πολλές τελικές, καμία όμως τόσο απειλητική ώστε να χαρακτηριστεί κλασική ευκαιρία, δεν σκόραραν, δεν συνεργάστηκαν και δεν βρήκαν χώρους.

Το 0-1 κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα του ματς που διαμορφώθηκε από τις εξαιρετικές επιλογές του Γιώργου Παράσχου από τον πάγκο, που βοήθησαν την ομάδα του να πάρει το διπλό με ένα γκολ δώρο της άμυνας των αντιπάλων.