Σε μία σύγχρονη, ευρωπαϊκή και ανεπτυγμένη χώρα σήμερα – όπως θέλουμε να θεωρούμαστε – οι οπαδοί, οι φίλαθλοι και ο απλός κόσμος της ομάδας, θα έκλεινε τις θέσεις στα πούλμαν για ακόμη μία μεγαλειώδη εκδρομή. Θα αγχωνόμασταν για το ποιος θα κλείσει αγοράσει πρώτος το πολυπόθητο εισιτήριο, θα ετοιμάζαμε τα πανό μας, τις σημαίες μας και θα ήμασταν έτοιμοι για να ζήσουμε μια μοναδική γιορτή. Αντ’ αυτού, με σχεδόν δικτατορικές και γκεσταπίτικες μεθόδους, από ορισμένους κυρίους με εντυπωσιακές γραβάτες υπαγορεύτηκε η παρουσία του κοινού να απαγορευτεί», αναφέρει αρχικά και συμπληρώνει:

«Παρόλα αυτά, έχουμε τη μία και μοναδική ευκαιρία να δώσουμε στην ομάδα μας την Τετάρτη στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας ένα τελευταίο μήνυμα. Να δείξουμε στην ομάδα, στον προπονητή και σε όποιον θα είναι εκείνη την ημέρα στο γήπεδο του Βόλου πόσο σημαντικό είναι να έρθει αυτό το ΚΥΠΕΛΛΟ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Παίκτες του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, προπονητή, τεχνικό τιμ, διοικούντες και όποιος άλλος θα βρίσκεται εκείνη την ημέρα στο πάγκο και φοράει στο στήθος του τον ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ θέλουμε να νιώσετε, να βγάλετε ΕΓΩΙΣΜΟ, να παίξτε με ΠΑΘΟΣ, να καταθέσετε ΨΥΧΗ, να ματώσετε μέσα στο γήπεδο. Όσοι είστε στον πάγκο θέλουμε να φωνάζετε σα να είστε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να δούμε την μαχητική ψυχή που ξέρουμε ότι έχετε.

Το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου θέλουμε μικρά παιδάκια να γελάνε από ευτυχία, οι πιο μεγάλοι να κλαίνε από συγκίνηση και όλοι μαζί να τραγουδάμε για την καψούρα μας. Όλοι μαζί αγκαλιά με την κούπα. Το κύπελλο αυτό θα το πάρετε και θα το φέρετε στο τέλος της βραδιάς στο μνημείο του Άλκη και θα το αφήσετε εκεί.

Προσκαλούμε κάθε Αρειανό που νιώθει όπως εμείς, που εδώ και εβδομάδες ζει και αναπνέει για την ημέρα του τελικού, να έρθει την Τετάρτη 22/5 στις 19:00 και να στείλουμε το μήνυμα γεμίζοντας το γήπεδο, να φωνάξουμε σα να ήταν Σάββατο και ήμασταν στο Πανθεσσαλικό.

Και όπως είπαμε και παλαιότερα, εμείς την ομάδα δεν θα την αφήσουμε μέχρι να σαπίσουμε, θα την στηρίξουμε μέχρι εκεί που δεν πάει μέχρι να έρθει σε μια φάση αυτή η στιγμή που θα πούμε ναι ρε για αυτό παλεύαμε το πήραμε και τέρμα.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ».