Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 -

ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ



SUPER 3: Πάρτε το Κύπελλο και να το φέρετε στο μνήμα του Άλκη

Με ανακοίνωσή του ο SUPER 3 καυτηρίασε τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Άρη την κατάκτηση του τίτλου.



Πατέρας Άλκη Καμπανού: «Πολλές φορές νιώθω ότι πνίγομαι στη θλίψη και προσπαθώ να πάρω ανάσα»

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, με αφορμή τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του νεαρού στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης τόνισε πως «πολλές φορές νιώθω ότι πνίγομαι στη θλίψη και προσπαθώ να πάρω ανάσα».



Διεκόπη για την Τρίτη η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Με την κλήρωση των ενόρκων, την ανάγνωση του κατηγορητηρίου, την πρώτη τοποθέτηση των 12 κατηγορουμένων και τη διατύπωση των θέσεων και ισχυρισμών από πλευράς δικηγόρων, τόσο της πολιτικής αγωγής όσο και της υπεράσπισης, ολοκληρώθηκε η 2η συνεδρίαση στη δίκη για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, εναντίον του 19χρονου Άλκη Καμπανού και των δύο φίλων του.



Εισαγγελέας: Όλοι στο εδώλιο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Την παραπομπή σε δίκη για ανθρωποκτονία με δόλο και των δώδεκα νεαρών που συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στη Χαριλάου, προτείνει η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης.



Οι γονείς του Άλκη στον Άρειο Πάγο: Ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να σταματήσει η τυφλή οπαδική βία

Συνάντηση με την ηγεσία της Δικαιοσύνης είχαν το πρωί οι γονείς του 19ρονου Άλκη Καμπανού, που έχασε τη ζωή του μετά από άγρια επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία τού συνηγόρου της οικογένειας Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους αυτή η οποία έτυχε άμεσης ανταπόκρισης από την ηγεσία της Δικαιοσύνης.



Δολοφονία Άλκη: Προφυλακίστηκαν και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ακόμη τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου 'Αλκη.