Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Στον… αέρα ο τελικός του Κυπέλλου



Οι άνθρωποι του κλιμακίου της ΕΠΟ που βρίσκονται στο Βόλο και εργάζονται πυρετωδώς όλες αυτές τις μέρες, έκαναν πρόταση στον Ζήση Βρύζα για αναβολή του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το sportfm το κλιμάκιο που τρέχει τις εργασίες του γηπέδου, ζήτησε από τον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου, παράταση στον τελικό για λίγες μέρες, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Τετάρτη, ώστε να μπορέσουν να επιλύσουν τα βασικά προβλήματα που υπάρχουν.

Επί της ουσίας, εκείνο που ζητάει το κλιμάκιο της ΕΠΟ είναι χρόνος, ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και το στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την διεξαγωγή ενός παιχνιδιού. Πόσω μάλλον του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο μεταξύ η αστυνομία Κατέθεσε προφορική πρόταση ο τελικός να ξεκινήσει στις 18:00 και όχι στις 20:30, όπως είναι προγραμματισμένο. Αυτό ζητήθηκε, με το σκεπτικό ότι θα είναι ευκολότερο να ελεγχθούν τυχόν «παρατράγουδα» υπό το φως της ημέρας και πριν νυχτώσει.

Πάντως είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί να γίνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα, καθώς για να ικανοποιηθεί θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του και το κανάλι που θα μεταδώσει το παιχνίδι.