Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

χωρος



Έβαλαν ταμπέλα απαγόρευσης εισόδου στο οικόπεδο που βρέθηκαν απανθρακωμένοι 28 άνθρωποι

Έβαλαν ταμπέλα που απαγορεύει την είσοδο στο χώρο .Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να σκαρφαλώσουν στις μάντρες και τους τοίχους για να μπουν στο οικόπεδο!

Ταμπελάκι που απαγορεύει την είσοδο σε όλους βρήκαν οι πυροσβέστες στο οικόπεδο που βρέθηκαν απανθρακωμένοι οι σοροί 28 ανθρώπων, που δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την φονική πυρκαγιά. 



Βανδαλισμοί στο ιερό των Αιγυπτίων θεών στη Μπρεξίζα Μαραθώνα

Άγνωστοι εισέβαλαν στον αρχαιολογικό χώρο του ιερού των Αιγυπτίων Θεών στη Μπρεξίζα Μαραθώνα, προξενώντας σημαντικές φθορές σε αντίγραφα αγαλμάτων, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.



Εντυπωσίασε η έκθεση σημαντικών ζωγράφων στον χώρο τέχνης «ΙΡΙΣ»

Στον ΧώροΤέχνης Ίρις (Αντήνορος 12, περιοχή Κάραβελ) εγκαινιάστηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία, όπως διαβάσαμε στο sissysworld, έκθεση λιθογραφιών και άλλων χαρακτικών σημαντικών ζωγράφων, όπως των Bacon, Chagall, Dubuffet, Herring, Toulouse Lautrec, Matisse, Miro, Picasso, Warhol, Φασιανoύ,Τάκη, και πολλών άλλων.



Αμφίπολη: Ξαφνική… κινητικότητα γύρω από τον αρχαιολογικό χώρο

Ο περίφημος αρχαιολογικός χώρος στην Αμφίπολη κάπως αιφνιδιαστικά μπαίνει και πάλι στο επίκεντρο. Πολλούς μήνες την αποκάλυψη του περίφημου τάφου και ενώ τα φώτα της δημοσιότητας είχαν αρχίσει να σβήνουν, κάτι άρχισε να κινείται.



ΔΕΘ: Βράβευση Εκθεσιακού Χώρου Ενόπλων Δυνάμεων

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΘ, κ. Τζήκας Αναστάσιος, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ, κ. Ποζρικίδης Κυριάκος, βράβευσαν τον εκθεσιακό χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, για την άψογη παρουσία, άρτια οργάνωση, φιλοξενία και επισκεψιμότητα του.



Αλεξανδρούπολη: Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά σε ανενεργό χώρο απορριμμάτων

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων, σε μία έκταση περίπου δύο στρεμμάτων και σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων από την Αλεξανδρούπολη, με τον μαύρο καπνό να είναι ορατός ακόμη και από τις Σάπες Ροδόπης.