Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στο Λαύριο θα ψάξει την εξιλέωση ο Άρης



Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της δικής του πρεμιέρας απέναντι στο Λαύριο (7/10, 18:00) με τον Βαγγέλη Αγγέλου να μην αντιμετωπίζει αγωνιστική προβλήματα.

Το ζητούμενο για τους «κίτρινους» είναι να αντιδράσουν έπειτα από τον αποκλεισμό σε BCL και Κύπελλο Ελλάδας. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση σήμερα (6/10) στο Nick Galis Hall και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου.

Στις δηλώσεις του στο www.arisbc.gr ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα, ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, στάθηκε στην ικανότητα του Λαυρίου στο transition game. «Το Λαύριο είναι μια ομάδα, το παιχνίδι της οποίας στηρίζεται κυρίως στο transition game. Βασικοί εκφραστές της είναι οι τρεις Αμερικανοί guards Nixon, Lamp και Melson, οι οποίοι υποστηρίζονται από τους δυο Έλληνες, τον Χαραλαμπόπουλο και τον Λούντζη. Θα πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι τους και να ελέγξουμε τα rebounds. Επειδή αμύνονται με ιδιαίτερο τρόπο, θα πρέπει να οργανώσουμε σωστά τις επιθέσεις μας και να έχουμε υπομονή. Θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα».