Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Σε ρυθμούς ντέρμπι - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για μια ακόμη μάχη στην Euroleague



Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» το βράδυ της Παρασκευής, στην 11η μάχη τους στο πλαίσιο της Euroleague.

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς σε ευρωπαϊκό επίπεδο έφτασε. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα μονομαχήσουν στο παρκέ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague, με το τριφύλλι να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκιστ.

Ο Παναθηναϊκός αν και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ηττήθηκε στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ με τα λάθη στις τελευταίες επιθέσεις να κρίνονται καταλυτικά για την έκβαση του αγώνα. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ με τέσσερις νίκες και τρεις ήττες βρίσκεται στην ίδια θέση με τον «αιώνιο» αντίπαλό της και θα αναζητήσει τη νίκη προκειμένου να βελτιώσει το ποσοστό της

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ οδηγώντας την σε αρνητικό ρεκόρ στην επίθεση και η ηρεμία στο συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επέστρεψε.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και ετοιμάζονται για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς χωρίς προβλήματα και σίγουρα με καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη επί των Καταλανών.