Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Προμηθέας Πάτρας: Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα



Παίκτη του θετικό στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Προμηθέας Πάτρας, με συνέπεια η ομάδα να μπει σε καραντίνα προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά του ιού.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος της Πάτρας, η κατάστασή του παίκτη παρακολουθείται συστηματικά από τους αρμόδιους γιατρούς και από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

 

«Μετά από επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, αρμόδιο για τα μεταδοτικά νοσήματα, Γεώργιο Παναγιωτακόπουλο (Παθολόγο, Επίκουρο Καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας Πανεπιστημίου Πατρών) και σε συνεννόηση με τον Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε., Γιάννη Καρβέλη, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, αθλητές, προπονητές και το υπόλοιπο staff, υποβάλλονται αυτή τη στιγμή στις απαραίτητες εξετάσεις από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που εδρεύει στην Πάτρα, με επιστημονικό υπεύθυνο, τον ιατρό–παθολόγο, Χαράλαμπο Μπακόπουλο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως είναι λογικό, ο Προμηθέας είναι σε αναμονή των αποτελεσμάτων και προφανώς διεκόπη η προετοιμασία της ομάδας, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προβλεπόμενα μέτρα, ακολουθώντας πιστά το ιατρικό πρωτόκολλο.

 

Επιπλέον, η Διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, αρμόδιο για τα μεταδοτικά νοσήματα, Γεώργιο Παναγιωτακόπουλο, τον Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε., Γιάννη Καρβέλη και τον επιστημονικό υπεύθυνο της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ στην Πάτρα, Χαράλαμπο Μπακόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή τους και την αμέριστη συμβολή τους στην πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων ελέγχων κι εξετάσεων.

Η ομάδα από την Πάτρα μετά από αυτή την εξέλιξη δεν θα ταξιδέψει στο Μέτσοβο για τους φιλικούς αγώνες που ήταν προγραμματισμένο να δώσει.