Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Πράξη δεύτερη στους τελικούς της Α1: Για την ισοφάριση ο ΠΑΟ, για το 2-0 ο Ολυμπιακός



Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για το 2ο παιχνίδι της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» δεν έδειξαν καλό πρόσωπο στο ΣΕΦ με συνέπεια να βρίσκονται ήδη πίσω στην σειρά και να θέλουν να υπερασπιστούν πάση θυσία την έδρα τους για να έχουν την δυνατότητα να «παλέψουν» ένα αποτέλεσμα στο Φάληρο.

Ο Τσάβι Πάσκουάλ είδε άπαντες στην ομάδα του να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και στο «τριφύλλι» δεν υπάρχει καμία άλλη σκέψη πέρα από την νίκη.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μια δυσκολία της τελευταίας στιγμής ανησύχησε τους «ερυθρόλευκους».

Μπορεί η ψυχολογία να είναι σε πολύ καλό επίπεδο μετά την πρώτη νίκη, η ασθένεια του Βασίλη Σπανούλη όμως προβληματίζει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο αρχηγός και ηγέτης των Πειραιωτών απουσίασε από την προπόνηση της Τετάρτης (31/5) αφού ταλαιπωρείται από πυρετό και αμυγδαλίτιδα κι έτσι η συμμετοχή του στο ματς του ΟΑΚΑ είναι αμφίβολη.

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή και ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του θα κριθεί και η συμμετοχή του στο Game 2 της σειράς.

«Πράσινοι» και «κόκκινοι» ρίχνονται την «μάχη» για ακόμα μια φορά με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα... 3 που χρειάζονται για να έχουμε τον νέο πρωταθλητή.

Η σειρά των τελικών

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 63-58
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 01/06 (21:00, NS2)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 04/06
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 08/06 (αν χρειαστεί)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 11/06 (αν χρειαστεί)