Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πιέζει για πώληση ο Πρίγιοβιτς-Ραντεβού με Σαββίδη εν όψει



Όλα περιστρέφονται γύρω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ. Η Αλ Ιτιχάντ δήλωσε πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ και έχει πάρει τα… μυαλά του παίκτη προσφέροντάς του για 4,5 χρόνια ποσό που με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 30 εκατ. ευρώ. 

Ο Σέρβος φορ παρότι αρχικά δήλωνε αποφασισμένος να παραμείνει πλέον δείχνει να το έχει πάρει απόφαση βλέποντας πως οι Άραβες τού προσφέρουν 440.000 ευρώ το μήνα! Η μεταγραφή θα είχε ήδη ολοκληρωθεί αν η Αλ Ιτιχάντ έδινε εφάπαξ όλο το ποσό της ρήτρας στον ΠΑΟΚ και δεν παζάρευε να το πληρώσει σε δόσεις. Όμως είναι πολύ πιθανό τελικά να καταβάλει ολόκληρο το ποσό άμεσα και τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα μπορεί να προβάλει πλέον καμία αντίσταση. 

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως επίκειται ραντεβού ή έστω επικοινωνία του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη με τον Πρίγιοβιτς. Είναι προφανές πως ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να χάσει το βαρύ του πυροβολικό, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν. Θα γίνει μια προσπάθεια να μεταπειστεί και να παραμείνει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» ήδη έχουν αρχίσει να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην αγορά, προκειμένου εφόσον αποχωρήσει τώρα ο Πρίγιοβιτς να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του. Άλλωστε έρχεται ένα δύσκολο πρόγραμμα με παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για τον τίτλο.