Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πασίγνωστος κόουτς ξεφτιλίζει τον Σχορτσιανίτη!



Απίστευτα σχόλια για τον Ελληνα σέντερ από δημοφιλή και πετυχημένο προπονητή της Ευρωλίγκα! Γιατί τα έβαλε με τον Big Sofo και τι είπε για το ...φαγητό που καταναλώνει; 

 

Ο εκκεντρικός κόουτς της Παρτιζάν Βελιγραδίου, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, το ...παρατράβηξε στο σχόλιο που έκανε για τη μεταγραφή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στον "αιώνιο αντίπαλο" Ερυθρό Αστέρα.

Ο 56χρονος τεχνικός αναφερόμενος στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Αστέρας, έφερε ως παράδειγμα τη ...διατροφή του Big Sofo, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ένα σημαντικό ζήτημα που πρέπει να διευθετήσει η ομάδα, καθώς στο παρελθόν ακόμα και πλουσιότερες ομάδες δεν κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα!

"Το ποσό για να ταΐζεις τόσους παίκτες δεν είναι μικρό. Αυτό γεννά την εύλογη απορία πού θα βρει τα λεφτά τα ταΐζει το Σχορτσανίτη; Πρόκειται για έναν παίκτη άνω των 150 κιλών και που δεν τρώει λίγο. Δε μιλάμε για 3 γεύματα την ημερα, αφού θα χρειάζεται επιπλέον σε κάθε καλό αποτέλεσμα. Η διατροφή του Σχορτσανίτη είναι ένα σοβαρό θέμα και για πλουσιότερες ομάδες".