Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Παραμένει στο κάδρο για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού ο Σολδάνο



Ο 24χρονος Αργεντίνος επιθετικός παραμένει στο κάδρο του Ολυμπιακού και εξακολουθεί να είναι ζεστός για να πιάσει Λιμάνι αλλά το μεγάλο πρόβλημα παραμένουν οι αξιώσεις της Ουνιόν.

Ο 24χρονος φορ Φράνκο Σολδάνο από το περασμένο καλοκαίρι έχει απασχολήσει για τα καλά τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο παίκτης ήταν και παραμένει θετικός για τους Πειραιώτες, όμως η Ουνιόν έβαζε και βάζει φρένο με τις απαιτήσεις της για τον παίκτη. Ο 24χρονος Αργεντίνος με ιταλικό διαβατήριο είναι μία υπόθεση που κοίταζε μήνες τώρα ο πειραϊκός σύλλογος.

Ο Σολδάνο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν είναι μία περίπτωση που δουλεύεται από το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και ανεξάρτητα από το ζήτημα του φορ τον Γενάρη. Η Ουνιόν με την στάση της πάντως έχει απομακρύνει πολλές ομάδες και ενώ τον παίκτη τον ήθελαν και σύλλογοι από Ιταλία και Γερμανία. Τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή τονίζουν πάντως ότι η Ουνιόν για να δώσει το «οκ» να φύγει τώρα ζητά γύρω στα 2 εκατ. ευρώ για το 75% του παίκτη.

Την προηγούμενη φορά που είχε κάνει κρούσεις ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με τον εν λόγω στράικερ αλλά όχι με την ομάδα του. Ο Σολδάνο φέτος έχει 14 ματς με 2 γκολ και εάν και εφόσον φύγει η Ουνιόν θέλει τον Βάλτερ Μπου της Μπόκα που είχε φύγει με δανεισμό στη βραζιλιάνικη Βιτόρια και φέτος έχει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 27 ματς.