Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 -

ΠΑOK: Επιμένει για την απόκτηση του Χ.Τζόλη η Νόριτς - Ανεβάζει την προσφορά τηςΤο όνομα του Χρήστου Τζόλη βρίσκεται σε όλα τα δημοσιεύματα που αφορούν μεταγραφικές κινήσεις τις τελευταίες ώρες στην Μεγάλη Βρετανία και πιο συγκεκριμένα όσων αφορά ομάδες της Premier League.

Μάλιστα στην πλατφόρμα πληροφοριών της «Wikipedia» ο 19χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός, ήδη, έχει ενταχθεί στα «καναρίνια»!

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα πρόταση της Νόριτς προς τον ΠΑΟΚ, που αυτή τη φορά θα ανέρχεται στα 12.000.000 ευρώ. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας απάντησαν αρνητικά σ’ όλες τις προηγούμενες προτάσεις των Άγγλων, με τελευταία αυτή που έφτανε μαζί με τα μπόνους (8+3) τα 11.000.000 ευρώ.

«Τα καναρίνια είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για τον 19χρονο επιθετικό και ελπίζουν να έχουν ολοκληρώσει το deal μέσα στις επόμενες μέρες. Ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει τις προηγούμενες προσφορές της Σίτι, αλλά η Νόριτς είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή για το ρόστερ που ετοιμάζει για την Πρέμιερ Λιγκ, τον οποίο παρακολουθεί τους τελευταίους 12 μήνες», αναφέρει ο Κόνορ Σάουθγουελ, ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Νόριτς στην «Evening Daily Press».