Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ για τον πάγκο των πράσινων σύμφωνα με τους Τούρκους



«Φωτιές» στον Παναθηναϊκό ανάβουν τα τουρκικά ΜΜΕ καθώς αποκαλύπτουν ότι οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με τον Φατίχ Τερίμ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Η φωτιά ξεκίνησε από τον δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου με ανάρτησή του στο Twitter (όπου έχει 1 εκατ. ακολούθους και εργάζεται στο Sportdigitale) αποκάλυψε ως αποκλειστική του πληροφορία πως ο Φατίχ Τερίμ αναμένεται να γίνει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός, που αποτελεί μία από τις θρυλικές μορφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας δεν εργάζεται σε ομάδα από τον Γενάρη του 2022, που ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Γαλατάσαραϊ.

Στο παρελθόν έχει περάσει τέσσερις φορές από την εθνική Τουρκίας, άλλες τόσες από τον πάγκο της αγαπημένης του Γαλατάσαραϊ, με την οποία κατέκτησε το 2000 το Κύπελο UEFA (είχε αγωνιστεί κι έντεκα χρόνια ως ποδοσφαιριστής στην «τσιμ μπομ»), αλλά και οκτώ πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα, ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο της Μίλαν, αλλά και της Φιορεντίνα.