Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Φατίχ Τερίμ



Παναθηναϊκός: Tουρκικά μέσα γράφουν για συνάντηση με τον Ερόλ Μπουλούτ για να αντικαταστήσει τον Φατίχ Τερίμ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προχώρησε πρόσφατα σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που έκαναν λόγο για άμεση απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στην Τουρκία, ωστόσο, δίνουν συνέχεια στα σενάρια, υποστηρίζοντας πως ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Ερόλ Μπουλούτ προκειμένου να είναι ο νέος προπονητής των «πρασίνων».



To κανάλι του Α.Ιλιτζαλί θα μεταδώσει στην Τουρκία τον αγώνα του ΠΑΟ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα μεταδώσει το τούρκικο κανάλι του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η άφιξη του Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού έχει αυξήσει το ενδιαφέρον των Τούρκων για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο επιχειρηματίας έκανε την κίνηση ματ.



Ο Φατίχ Τερίμ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό – «Όλα εδώ αρχίζουν»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κινείται εδώ και μέρες στο ρυθμό του Φατίχ Τερίμ, με τον τούρκο προπονητή, που διαδέχθηκε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, να έχει αναλάβει ήδη την ομάδα και να έχει κάνει τρεις προπονήσεις, αλλά ως τώρα δεν υπήρχε φωτογραφία με την υπογραφή του συμβολαίου.



Παναθηναϊκός: Ήρθε η επιβεβαίωση από τον Φατίχ Τερίμ – «Αύριο θα είμαι στην Αθήνα για την προπόνηση»

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αλαφούζο να αποφασίζει να αποπέμψει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας για να φέρει στην θέση του τον Τούρκο προπονητή Φατίχ Τερίμ.



Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ για τον πάγκο των πράσινων σύμφωνα με τους Τούρκους

«Φωτιές» στον Παναθηναϊκό ανάβουν τα τουρκικά ΜΜΕ καθώς αποκαλύπτουν ότι οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με τον Φατίχ Τερίμ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας!